Beleef de ruimte, ontdek Meeuwenveen !


Welkom bij Meeuwenveen Groepsaccommodatie

De plek

Centrum Meeuwenveen ligt in de bossen achter de Havelter Es. De omgeving is zeer gevarieerd. Pal voor het centrum ligt een kleinschalig gebied van vochtig grasland, een paradijs voor weidevogels. Op tweehonderd meter is het Uffelter Binnenveld, een natuurgebied van Het Drentse Landschap, waar havik, koekoek en buizerd vrij spel hebben. In de lappendeken van bos- en heidepercelen en kleine vennetjes vindt u veenpluis en zonnedauw, waterjuffers en libellen. De hier en daar nog zichtbare grafheuvels getuigen van de lange en rijke historie van het gebied.
Geheel in lijn met deze omgeving zijn vrijheid en autonomie, groei en communicatie sleutelwoorden in onze bedrijfsfilosofie.

De accommodatie

Meeuwenveen was vroeger in gebruik bij de Volkshogeschool Havelte en bood ook enige tijd onderdak aan een kunstatelier. Inmiddels zijn de drie gebouwen gemoderniseerd en bieden ruimte aan groepen van tien tot dertig personen uit binnen- en buitenland, meestal voor meerdaagse bijeenkomsten. In totaal hebben wij plaats voor negentig gasten.
De cursusruimtes - in grootte variŽrend van 50 tot 125 m2 - zijn licht en ruim en bieden direct toegang tot zonnige en besloten terrassen. ís Avonds kunt u aanschuiven bij de open haard en voor de muziekliefhebbers is er een piano. Iedere zaal heeft ook een eigen, goed geoutilleerde keuken.

De kamers

De comfortabele kamers liggen dichtbij de cursusruimtes - soms zelfs rondom - en grenzen in veel gevallen direct aan de tuin. Bij mooi weer kunt u genieten van de rust en de buitenlucht. We hebben 2- en 3-persooons kamers; 10 tot 20 kamers per gebouw.
In totaal hebben we 48 kamers en natuurlijk is er in ieder gebouw ook ruim voldoende sanitair.

Design by 4ice Productions