Beleef de ruimte, ontdek Meeuwenveen !Faciliteiten

De voorzieningen

Uiteraard beschikken alle cursuszalen over de gebruikelijke voorzieningen voor uw bijeenkomst, waaronder audiovisuele apparatuur en een goede geluidsinstallatie. Omdat de zalen zijn voorzien van parketvloeren zijn ze ook bijzonder geschikt voor trainingen waarin beweging, yoga, lichaamswerk of meditatie een rol spelen. De benodigdheden hiervoor, zoals matrasjes, kussens en massagetafels, zijn al aanwezig.
Trainers en docenten beschikken over eigen ruimtes met aparte voorzieningen. In de stafkamers zijn kluisjes voor waardevolle bezittingen.

Kies uw eigen verzorging

Als u te gast bent in Meeuwenveen, bepaalt u zelf de horecavoorzieningen. U bent dus niet aangewezen op een standaard-verzorgingsaanbod. Wilt u zelf een kok meenemen? Uitstekend, de goed geoutilleerde keuken bij uw cursusruimte staat geheel tot zijn of haar beschikking. Uiteraard adviseren en bemiddelen wij ook graag bij het inschakelen van een kok of een cateringservice. Het betekent in alle gevallen dat u optimaal invulling kunt geven aan de specifieke wensen van de groepsdeelnemers.

Bijzonderheden

Meeuwenveen beschikt over een eigen Finse sauna. In het bos rond de cursusgebouwen hebben wij een zweethut voor Indiaanse ceremonies. En als u dat wenst, dan kunt u bij ons zelfs kamperen! De ligging van ons centrum biedt u dus alle gelegenheid om samen en individueel te profiteren van de rust en de privacy van de omringende natuur.
In het dorp Havelte vindt u een grote supermarkt, enkele horecagelegenheden, een welnesscentrum en diverse sportvoorzieningen. Vlakbij is ook een 18-holes golfbaan.Design by 4ice Productions